پژوهشگران اخیرا از کشف پروتئینی خبر دادند که میتواند آنها را یک گام به درمان سرطان لوزالمعده نزدیک کند.
دانشمندان با استفاده از یک مولکول عجیبوغریب که توسط باکتریها ساخته شده است ، نوع جدیدی از سوختهای زیستی پایدار ساختهاند که چگالی بیشتر و قدرت کافی را برای پرتاب موشک به فضا دارد.
محققان از طراحی رباتهایی در اندازه حشرات خبر دادند که از قابلیت متصاعد کردن نور در حین پرواز برخوردارند و میتوان از آنها در عملیاتهای امداد و نجات بهره برد.
استفاده از قطارهای دوگانهسوز و قطارهای بسیار پرسرعت (هایپرلوپ)، در آینده با کمک به کاهش تغییرات آب و هوایی ، کیفیت زندگی مسافران را بهبود خواهند بخشید.
مریخنوردان جهت یافتن نشانههای حیات در این سیاره باید حداقل تا عمق ۲ متر حفاری کنند، زیرا پرتوهای یونسازی که از فضا بر سطح مریخ میتابند، قادرند مولکولهای کوچکی نظیر آمینواسیدها را طی مدت نسبتا کوتاهی به انحطاط بکشانند.
محققان به یک کشف مهم در مورد ریزش مو و رشد آن دست یافتند که می تواند نویدبخش درمان طاسی باشد.
پژوهشگران علوم پایه در موسسه فناوری لوزان سوئیس میگویند که به راهحلی مطلوب برای تولید پلاستیک سازگار با محیط زیست با استفاده از ضایعات کشاورزی دست یافتهاند.
پژوهشگران الگوریتم جدید یادگیری ماشینی بر اساس نماپردازشگر (GPU) طراحی کردهاند که به دانشمندان کمک میکند اتصال بین مناطق مختلف مغز را بهتر بفهمند و پیشبینی کنند.
محققان موفق به ساخت یک ایمپلنت قابل حل در بدن شدند که با خنک کردن اعصاب، درد را بدون نیاز به دارو از بین میبرد.
سفر هوایی همچنان یکی از بزرگترین عوامل گرمایش جهانی در بخش حمل و نقل است و میزان کربن تولید شده در این سفرها، گرمایش جهانی را با بحران بزرگی روبرو کرده است .