پخش زنده
امروز: -
یکی از بهترین روشها که کمک شایانی به شما در درمان گلودرد میکند استفاده از چایهای گیاهی است،
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ همه چایهای گرم به طور طبیعی آرامش بخش هستند. چای به مرطوب نگه داشتنه شدن کمک میکند، که زمانی که بیمار هستید مهم است. چایهای پیشنهاد شده در طب سنتی مثل چای سبز و سفید پر از آنتی اکسیدانهایی هستند که به حفاظت بدن شما از سموم مضر در محیط کمک میکنند و این آنتی اکسیدانها به شما کمک میکنند تا زمانی که بیمار هستید، سالم بمانید.
انواع مختلف چای گیاهی مزایای خودشان را دارند برخی از آنها حاوی عصاره ژله مانندی هستند که موکوس را حل میکند. این ژل موجب تسکین میشود و حساسیت گلو را از بین میبرد و انواع دیگر چایهای گیاهی ضد باکتری، ضد قارچ، ضد التهاب، یا به عنوان ضد انعقاد هستند.
چای نیز میتواند با تعدادی از مواد دیگر ترکیب شده و تاثیراتش را افزایش دهد:
مرکبات از جمله لیمو و پرتقال، ویتامین C را به نوشیدنی شما اضافه میکند.
عسل ضد باکتری است و ممکن است به تنظیم سیستم ایمنی شما کمک کند.
سرکه سیب برای هضم و سلامت کلی خوب است.
جوش شیرین میتواند به کشتن باکتریها و مخمرها در زمانی که گلو درد دارید، کمک کند.
بیایید نگاهی به برخی از بهترین چایها برای گلودرد داشته باشیم.
۱. چای نارون:
مورد تایید FDA است و به عنوان یک ماده ایمن مورد تایید قرار گرفته است. گاهی اوقات به شکل قرص فروخته میشود، اما پوست درخت میتواند برای درست کردن جوشانده درست شود.
طرز تهیه:
۱۲-۱۶ اونس آب، ۲ قاشق سوپ خوری پوست یا پودر نارون، یک قاشق چای خوری عسل و ۲ قاشق چای خوری چای سبز را به صورت اختیاری تهیه کنید.
آب را بگذارید تا به جوش آید و سپس با شعله خیلی کم مواد اولیه را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند.
پوست درخت و برگهای چای را بردارید و از نوشیدن چای لذت ببرید!
۲. چای ریشه شیرین بیان
شما میتوانید چای ریشه شیرین بیان را در مقادیر کم بنوشید و یا آن را قرقره کنید، اما نوشیدن بیش از حدش میتواند اثرات جانبی منفی داشته باشد.
طرز تهیه
مقداری آب، ۲ قاشق سوپ خوری خرد شده یا رنده شیرین بیان، یک قاشق چایخوری دارچین و مقدلری پوست پرتقال را به صورت اختیاری تهیه کنید.
بگذارید تا آب به جوش آید و سپس شعله را خیلی کم کنید و مواد اولیه را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند.
۳. چای ریشه گل ختمی
اگر مبتلا به گلو درد و سرفه شدید هستید، چای ریشه گل ختمی میتواند یک ترکیب موثر برایتان باشد.
مقداری آب، ۲ قاشق سوپ خوری تکه و یا رنده ریشه گل ختمی و ۲ قاشق چای خوری نعناع را به صورت اختیاری تهیه کنید.
بگذارید تا آب به جوش آید و سپس درجه را خیلی کم کنید و مواد اولیه را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند؛ و از نوشیدنی لذت ببرید.
۴. چای لیمو عسل
مرکبات از قبیل لیمو و پرتقال بهترین راه برای افزودن ویتامین C به رژیم غذایی هستند آنها همچنین غنی از آنتی اکسیدان میباشند و زنجبیل خاصیت ضد التهابی دارد که به آرامش و تسکین گلو درد کمک میکند؛ عسل ضد باکتری است و به تنظیم سیستم ایمنی کمک میکند.
طرز تهیه
مقداری آب، ۲ قاشق چای خوری چای سبز، ۲ قاشق چای خوری ریشه زنجبیل خرد شده و ۱/۲ لیمو و یا حدود ۱ قاشق سوپ خوری آب لیمو و ۱ قاشق سوپ خوری عسل را مهیا کنید.
بگذارید تا آب به جوش آید و سپس صعله را خیلی کم کنید و مواد اولیه را اضافه کنید و بگذارید ۳ دقیقه بماند. حرارت را خاموش کرده و مواد را در یک فنجان دیگر بریزید.
یک برش لیمو برای چاشنی آن عالی میشود و لذت ببرید!
۵. چای نعناع فلفلی
این یک گیاه پر از شاخ و برگ است که در اروپا و خاور میانه رشد میکند. برگهای گیاه نعناع فلفلی برای تهیه دمنوش به کار میرود. جز اصلی در طعم نعناع، منتول است و برای تسکین درد معده و تسکین دادن ماهیچههای دردناک بسیار عالی است.
مواد لازم
مقداری آب، ۴-۶ گرم نعناع خرد شده و یا ۲ کیسه چای نعاع، ۲ قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده، ۱/۴ لیمو یا ۱/۲ قاشق سوپ خوری آبش و ۱ قاشق سوپ خوری عسل را تهیه کنید.
درپوش آب را بگذارید تا به جوش آید و سپس درجه را خیلی کم کنید و مواد اولیه را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند.
حرارت را خاموش کرده و مواد را به یک فنجان منتقل کنید؛ یک برش لیمو برای چاشنی اش عالی میشود و لذت ببرید!
۶. چای ریشه زنجبیل:
آنتی اکسیدانها به زنجبیل به از بین بردن سموم محیطی کمک میکنند تا بدن شما بتواند تمام انرژی خود را برای مبارزه با عفونت متمرکز کند. چای زنجبیل با لیمو ترش، ریشه زنجبیل، و عسل در اطرافش؛ تمام مواد اولیه بر روی یک پس زمینه سفید رنگ چیده شده اند.
مقداری آب، ۲ قاشق چای خوری چای سبز (اختیاری)، ۲ قاشق چای خوری ریشه زنجبیل خرد شده، ۱/۲ لیمو و یا حدود ۱ قاشق سوپ خوری آب لیمو و ۱ قاشق سوپ خوری عسل را مهیا کنید.
ابتدا بگذارید تا آب به جوش آید و سپس زیر شعله را خیلی کم کنید و مواد اولیه را اضافه کنید و بگذارید ۳ دقیقه بماند و مواد را به یک فنجان منتقل کنید.
۷. چای دارچین
دارچین به تازگی به خاطر خواص ضد التهابی اش به سمت جامعه پزشکی جلب شده است. جز فعال در رنگ زردش، کورکومین نام دارد و در تعدادی از مکملهای ضد التهاب مورد استفاده قرار میگیرد؛ چندین روش برای افزایش جذب بیشترش وجود دارد. تعدادی از مکملهای کورکومین از چربیهای ویژهای به نام فسفولیپیدها برای کمک به حمل کورکومین به خون استفاده میکنند.
یک قاشق سوپ خوری ریشه زرد چوبه و ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه را در ۸ اونس آب ترکیب کنید.
زرد چوبه و فلفل سیاه را به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید و مواد را در یک فنجان بریزید.
کمی عسل برای بهبود مزه اش اضافه کنید و سپس آنرا بنوشید و لذت ببرید.
۸. چای سبز
چای سبز یک چای سنتی است که از گل کاملیا میآید این یک چای غیر اکسید شده است و طعم ملایمی دارد و سبز است. هیچ اثر مستقیمی از چای سبز بر روی گلو درد وجود ندارد، اما چای گرم بر روی گلوی درد دار آرامش بخش است و مهمتر اینکه چای سبز نیز پر از آنتی اکسیدان است و به رفع چرک گلو و التهابات آن کمک میکند. آنتی اکسیدان به حذف ترکیباتی به نام رادیکالهای آزاد کمک میکند که در بدن جمع میشوند؛ این رادیکالهای آزاد در بدن تولید میشوند، اما از محیط مانند اگزوز خودرو، دود سیگار و دیگر اشکال آلودگی حاصل میشوند. داشتن آنتی اکسیدانها به هنگام بیماری به بدن شما اجازه میدهد تا بجای برخورد با آسیب سلولی ناشی از رادیکالهای آزاد، بر مبارزه با عفونتها تمرکز کند.
چای سبز در دمای آب حدود ۱۷۵ ° C و یا ℉ ۸۰ برای ۲-۳ دقیقه، بهترین نوع دم کردنش است.
۹. چای بابونه
بابونه یک گیاه اروپایی است در واقع فایده مستقیمی از نوشیدن چای بابونه برای گلو درد وجود ندارد، اما چای آرامش بخشی است که برای نوشیدن قبل از خواب عالی میباشد. کافئین اش میتواند به آرام کردن اعصاب کمک کند. تصور میشود که بابونه به روش مشابهی برای بسیاری از داروهای ضد اضطراب با عمل کردن به عنوان یک لیگاند بنزودیازپین کار میکند با این حال، تحقیقات درباره چای بابونه هنوز محدود است.