پخش زنده
امروز: -
رئیس اداره دامپزشکی زنجان گفت: بیش از ۱۰۶ کیلوگرم مواد غذایی فاسد شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز و چرخ کرده معدوم و بیش از ۳۰۰ کیلوگرم از موارد مشکوک توقیف، نمونه برداری و جهت ارزیابی کیفی به آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی استان ارسال شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ بهرامی از اجرای طرح ویژه نظارتی دامپزشکی خبر داد و گفت: این طرح ضربتی به منظور انجام اقدامات پیشگیرانه و تضمین سلامت گردشگران و مسافران در تعطیلات تابستانی و با تشکیل اکیپهای نظارتی مشترک اجرا شد.
وی افزود: در این طرح، بازدید مشترکی از مجتمعهای خدمات رفاهی، رستورانها و سفره خانههای بین راهی توسط اداره کل دامپزشکی، مرکز بهداشت، اداره کل تعزیرات حکومتی، سازمان جهاد کشاورزی، سازمان صمت، اداره کل راهداری و اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری زنجان انجام شد.
رئیس اداره دامپزشکی زنجان ادامه داد: در این بازدیدهای مشترک قاضی ویژه رسیدگی به تخلفات بهداشتی از تعزیرات حکومتی، مدیرکل دامپزشکی استان و کارشناسانی از دامپزشکی و بهداشت محیط حضور داشتند.
بهرامی با اشاره به ضرورت کنترل و نظارت بهداشتی مواد غذایی با منشا دامی و تاثیر آن بر بهداشت عمومی و سلامت مصرف کنندگان، افزود: اگر حمایتهای دستگاه قضایی و تعزیرات حکومتی از اقدامات نظارتی دامپزشکی نباشد توفیقی در برخورد با تخلفات بهداشت و سلامت مواد غذایی نخواهیم داشت.
وی گفت: این بازدیدهای مشترک کارشناسان در مناسبتهای خاص مانند ایام نوروز، تابستان و محرم انجام میشود که تداوم این نظارتها و همکاریها در طول سال میتواند در کاهش تخلفات بهداشتی مؤثر واقع شود.
رئیس اداره دامپزشکی زنجان ادامه داد: تلاش این اداره کل، تأمین امنیت غذایی و به دنبال آن تأمین سلامت عمومی جامعه است و در این راستا از هیچ تخلفی در حوزه سلامت و بهداشت عمومی جامعه چشم پوشی نخواهیم کرد.
وی افزود: در طول این طرح ضربتی، بازدیدهای مستمری از رستوران ها، کبابی ها، کله پزی ها، مراکز عرضه مواد خام دامی مانند قصابیها و مرغ فروشیها و همچنین مراکز عرضه غذای آماده در داخل شهرها و مراکز خداماتی بین راهی در جادههای استان زنجان انجام شد.
به گفته رئیس اداره دامپزشکی زنجان، گزارشهای مردمی دریافتی در خصوص موارد مشکوک عرضه فرآوردههای خام دامی در اسرع وقت رسیدگی میشود و شهروندان به عنوان ناظران و همیاران دامپزشکی میتوانند گزارشهای خود را به اداره دامپزشکی اعلام کنند.
بهرامی آموزش را اساس هر کاری عنوان کرد و افزود: با آموزشهای لازم به اصناف مرتبط با بهداشت و سلامت مواد غذایی دامی شاهد کاهش جرائم و تخلفات بهداشتی در این حوزه باشیم.