شیرینی چای از سوغاتیهای مراغه، با قدمتی حدود ۱۵۰ سال، شیرین کننده کام مردم این شهر و مسافران است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، رئیس اتحادیه قنادان مراغه گفت: برای تهیه این سوغاتی، شکر پس از جوشیدن در آب در ۴ مرحله فرآوری و به شیرینی برای نوشیدن چای تبدیل میشود.
میعادی افزود: این سوغاتی در گذشته به صورت ساده تولید و عرضه می شد، ولی از چند سال گذشته طعمهای هل، پرتقالی، لیمویی و دارچینی به آن اضافه شده است.
وی ادامه داد: با وجود ۷۰ کارگاه تولید شیرینی چای و تولید روزانه ۷ تا ۸ تن شرینی مصرف قند در مراغه خیلی پایین است. میعادی گفت: روزانه از کل شیرینی تولید شده در مراغه نزدیک به ۴ تن به شهرهای همجوار و دیگر استانهای کشور ارسال میشود.
به گفته رئیس اتحادیه قنادان مراغه، روزانه در هر کارگاه به طور میانگین ۱۰۰ تا ۲۵۰ کیلوگرم شیرینی تولید میشود. وی اضافه کرد: تولید و مصرف این شیرینی در ایام سفرهای نوروزی، در فصل بهار و تابستان زیاد است و کارگاههای تولید شیرینی در این فصلهای بیشتر کار میکنند.