توسعه همکاریهای علمی دانشگاه اصفهان با سازمان صمت
همکاری سه جانبه علمی، پژوهشی و آموزشی دانشگاه اصفهان با سازمان صنعت، معدن و تجارت و سازمان نظام مهندسی معدن استان اصفهان توسعه مییابد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رئیس دانشگاه اصفهان در نشست امضای این تفاهم نامه سه جانبه به آمادگی گروه زمین شناسی دانشگاه اصفهان در حمایت و همکاری سازمان صمت و راه اندازی گروه آموزشی گوهر شناسی و سنگهای قیمتی اشاره و ابراز امیدواری کرد: ا با امضا و اجرای مفاد این تفاهم نامه، بستری فراهم شود که دانشگاه و صنعت در قالب طرحهای مشترک تحقیقاتی در راستای تحقق اهداف علمی و پژوهشی کشور گامهای موثر و کارآمدی بردارند.
هوشنگ طالبی با بیان اینکه دانشگاه اصفهان به عنوان یکی از دانشگاههای مهم و جامع کشور با تنوع رشتهها و گرایشهای مختلف اجرای فرصت مطالعاتی صنعتی را برای استادان فراهم کرده است گفت: هر استاد از ۶ ماه فرصت صنعتی برخوردار است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت نیز بر هم افزایی صنعت و دانشگاه تاکید کرد و گفت: اصفهان در بخش صنعت، معدن و تجارت رتبه اول کشور را دارد و در حال حاضر ۹۰۰ واحد صنعتی مجوز دار در استان اصفهان وجود دارد.
ایرج موفق افزود: همچنین ۱۲ درصد صنعت کشور در استان اصفهان فعال است و از نظر تعداد معدن رتبه اول کشور، از نظر حجم معدن رتبه سوم کشور و استخراج معدن رتبه پنجم کشور را به خود اختصاص داده است.
وی گفت: ۶ درصد بخش بازرگانی کشور را استان اصفهان به خود اختصاص داده و ۲۲۰ هزار واحد صنفی فعال و ۲۵ اتاق اصناف در این استان وجود دارد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هدف این سازمان را بومی سازی مواد اولیه که از خارج وارد میشود دانست و خواستار فعالیت تیمهای علمی و پژوهشی در راستای تولید مواد اولیه صنایع شد.
این تفاهم نامه در ۹ ماده و دو تبصره، برای مشارکت، تبادل و بهرهمندی از خدمات، تخصصهای علمی، پژوهشی و فنی متقابل و تواناییهای دو طرف در حفظ و افزایش بهرهوری منابع معدنی، فراهم کردن زمینه رشد و اعتلای دانش فنی در بخش معدن و صنایع معدنی، رویکرد فنآورانه و ایجاد اشتغال پایدار، منعقد و امضا شد.
هدف از این تفاهم نامه بهرهگیری مطلوب از توانمندیها، تجارب و ظرفیتهای پژوهشی و علمی در جهت پیشبرد و تقویت پژوهشهای کاربردی در زمینه زمینشناسی، معدنی و صنایع معدنی در سطح ملی، منطقهای و بینالمللی و توسعه ارتباطات علمی، پژوهشی و آموزشی و همچنین تبادل اطلاعات، ارتقاء فعالیتهای جاری و پرداختن به اولویتهای پژوهشی مورد نیاز معادن و صنایع معدنی به ویژه استان اصفهان است.
مدیر گروه زمین شناسی دانشگاه اصفهان، راه اندازی دفتر همکاریهای مشترک جهت مطالعات زمین شناسی استان و راه اندازی دپارتمان سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی به طور مشترک بین دانشگاه اصفهان و سازمان صمت را مطرح و مورد تایید جمع حاضر قرار گرفت.