پخش زنده 				 				
 		 					امروز: 					 						 					 					- 					 				
 			معاون استاندار: ارتقای سطح کیفی نان تولیدی در نانواییهای استان باید در اولویت مسئولان مربوطه قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی، بهنام  شهدی در چهلمین جلسه کارگروه تنظیم 
بازار استان که در استانداری برگزار شد، با تاکید بر اهمیت ارتقای کیفیت نان تولید شده در استان، گفت: ارتقای سطح کیفی نان تولیدی در نانواییهای استان باید در اولویت مسئولان مربوطه قرار گیرد و در این زمینه افزایش مهارت های نانوایان، توجه به ارتقای شاخص های بهداشتی در نانوایی ها و تولید و تحویل  آرد با کیفیت به نانوایی ها ضروری است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربتیجان غربی با اشاره به روان سازی صادرات سیب استان، افزود: خوشبختانه با توجه به اهمیت موضوع صادرات سیب و توجه مسئولان استان به این موضوع، روند صادرات سیب استان روان سازی شده و مشکلات صادر کنندگان به حداقل رسیده است و امیدواریم تا پایان سال بخش قابل توجه سیب ذخیره شده استان صادر شود.