::رم- "پانتونه"، شیرینی شب عید ایتالیایی ها
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما از رم؛ مردم در اروپا و دیگر کشورهای جهان به مناسبت سال نو میلادی کیک و شیرینیهای سنتی خاص خودشان را مصرف میکنند.
در ایتالیا هم معروفترین و پر طرفدارترین شیرینی ایام عید که مانند کیک و به شکل سوفله است و قیمتش نیز ارزان میباشد، پانتونه نام دارد. پانتونه، در دو صورت تولید میشود یکی به صورت صنعتی و یکی هم در قنادیها البته با قیمتی کمی بالاتر، ولی با کیفیتی بهتر.
یک قناد ایتالیایی به خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در رم گفت: پانتونه، به بیش از ۲۴ ساعت زمان برای تهیه و پخت نیاز دارد. این شیرینی سنتی فقط در ایتالیا تولید میشود و در این ایام در همه خانهها وجود دارد.
در ایتالیا به ندرت میتوان فردی را پیدا کرد که ایتالیایی باشد، اما در ایام عید پانتونه نخورد.