مدیرعامل شرکت آب و برق کیش از افزایش هزار مترمکعبی تولید آب شیرین نسبت به سال ۹۶ خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز کیش، یدالله سلطانی گفت: بطور متوسط در هر شبانه روز 23 هزار مترمکعب آب به دو روش تقطیری و اسمز معکوس در آب شیرین کن های شرکت آب و برق جزیره کیش شیرین می شود. وی با اشاره به آغاز فصل گرما و افزایش میزان مصرف آب در کیش افزود: در حال حاضر با تمهیدات انجام شده 40 هزار مترمکعب آب شیرین مورد نیاز ساکنان و گردشگران در مخازن این شرکت ذخیره سازی شده است. مدیرعامل شرکت آب و برق کیش فرایند شیرین سازی آب دریا را علاوه بر زمان بر بودن، هزینه بر هم برشمرد و گفت: برای شیرین سازی آب دریا هر مترمکعب آب، 5 هزار و پانصد تومان هزینه می شود.