جلوگیری از تولد جنین مبتلا به سندرم داون با روشهای کم تهاجمی
دبیر علمی دومین کنگره بینالمللی روشهای کم تهاجمی زنان و مامایی ایران گفت: با روشهای کم تهاجمی و غربالگری به راحتی میتوان از رشد و تولد جنین مبتلا به سندرم داون(منگولیسم) جلوگیری کرد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ شهلا چایچیان در نشست خبری دومین کنگره بین المللی روش های کم تهاجمی زنان و مامایی ایران افزود: روش های کم تهاجمی از جمله لاپاراسکوپی نقش به سزایی در کاهش عوارض پس از جراحی دارد و در نارسایی های جنینی از جمله بیماریهای گوارشی و قلبی با اتکا به این روشها میتوان حتی روی جنین عمل جراحی و به تولد نوزاد سالم کمک کرد.
وی گفت: همچنین با روش های کم تهاجمی می توان از عفونت های بارداری که ممکن است به مرگ مادر منجر شود، جلوگیری کرد.
چایچیان با اشاره به اینکه در این کنگره 18 سخنران خارجی از کشور های مختلف حضور دارند،گفت: پیشرفت ایران در روش های کم تهاجمی و موفقیت های اعمال جراحی با این روش ها در مقایسه با جهان بالاست.
این فلوشیپ جراحی های کم تهاجمی افزود: بروز سقط های مکرر بر اثر تغییرات اقلیمی و شرایط محیطی از جمله مواردی است که در قالب 14 پنل تخصصی در این کنگره بررسی می شود.
دومین کنگره بین المللی روش های کم تهاجمی زنان و مامایی و سیزدهمین کنگره بین المللی زنان و مامایی ایران از 30 دی تا 3 بهمن در مرکز همایش های رازی تهران برگزار می شود.